Om oss

Vi är ett småskaligt företag som sedan 2002 hantverksmässigt tillverkar våra produkter i begränsad upplaga. Vi lägger upp alla produkter till försäljning i vår webbutik vartefter vi producerar under året, därav kan utbudet i webbutiken variera. Förutom försäljning i vår webbutik deltar vi även på höst- och julmarknader.


Om oss – Våra produkter

Grenljus
Vi stöper våra grenljus för hand på traditionellt sätt, ljusmassan (stearin, paraffin, bivax) blandar vi själva för att ljusen ska brinna med en klar låga utan att sota och rinna. Ljusfoten är anpassad till standard ljusstakar (22mm).

Samlingsbild metalljusstake med läderhandtag

Ljusstakar
Vi har designat och låter tillverka våra metallljusstakar lokalt på Ekerö. Finns i två varianter, dels med metallhandtag alternativt med läderhandtag som kan fås med olika färger, fastnitade med guld- eller silvernit. Lädret är från Tärnsjö garveri och är vegetabiliskt garvat. Ljusstakens diameter är 250mm och hylsans diameter 22mm, passar även till standardljus.

Samlingsbild dekorationsringar

Dekorationsringar
Vi har designat och låter tillverka dekorationsringar i Mässing, Stål & Koppar till våra metalljusstakar lokalt på Ekerö.

Samlingsbild nyckelringar

Skinnprodukter
Av läder (vegetabiliskt garvat från Tärnsjö garveri) som blir över vid ljusstakstillverkningen gör vi bl.a nyckelringar i olika storlekar.

Samlingsbild garntomtar

Garntomtar
Garntomtarna gör vi av piprensare och ullgarn.


Om oss – Förpackningar / Försändelser

Grenljusen och ljusstakarna levereras i presentförpackningar. Anpassade efter storlek på valt ljus alternativt ljusstake. Alla paket går till närmaste paketombud, vi använder Postnord, DHL och UPS som leverantörer.


För att handla…

Besök vår webbutik.

träffa oss på höst- & julmarknader.

maila till order@ljusoform.se.

ring oss på 0709-589622.

Vårat fokus…

Genom småskalig hantverksmässig tillverkning satsar vi på kvalitet, vi gör också vad vi kan för att värna vår miljö. Återanvändning, återvinning, inhandlar varor och tjänster lokalt i möjligaste mån.

Besök oss gärna…

Du är alltid välkommen, ring oss dock innan på 0709-589622.